The Royal College of OphthalmologistsStephenson Way, Euston


The construction of a new five storey headquarters building near Euston Station, originally constructed as a warehouse in the late 19th century.

The scheme entailed new structural cores and a complete refit of the building including the addition of a new floor on top of the building. It was fully fitted out ready for the Client to move in as their new headquarters building.

Finishes and features include a unique spiral staircase, special display cases to exhibit ophthalmic medical equipment and fully fitted training laboratories with state of the art technical facilities.

Client:
The Royal College of Ophthalmologists
Architect:
Bennetts Associates
Engineering:
Alan Baxter Associates and E3 Consulting Engineers
Project Manager & Quantity Surveyor:
Jackson Coles